Kittennieuws

Op 6 mei 2018 zijn de kittens van Olle en Fiep geboren!

Er zijn 4 kittens geboren; 2 fawn katertjes, 1 fawn poesje en 1 blauw katertje. Het gaat super met Fiep en haar kindjes. Nu eerst maar eens lekker groeien.20180507_085103

Op 20 maart zijn de kittens van Mila en Olle geboren.

Er zijn 3 kittens geboren; 1 blauw Somali poesje, 1 blauw Abessijn variant kater en 1 wildkleur Abessijn variant poesje. Het katertje zal hier blijven wonen als nieuwe dekkater. De poesjes zijn beschikbaar. Ik zou heel graag willen dat één van de poesjes de fok in gaat om de prachtige lijn van Mila en Olle voort te zetten.

De namen zijn Tos, Aagje en Ibbeltje in het thema; Annie M.G. Schmid

De kittens van Mila en Beer zijn verhuisd.

Het nest bestaat uit 3 wildkleur katertjes; 1 Somali en 2 Abessijntjes. Het gaat super met de kittens en Mila is een geweldige moeder.

De kittens van Fiep en Olle zijn verhuisd.

Het zijn 2 blauwe poesjes; 1 Somali en 1 Abessijn variant. Helaas is na 8 weken het Somali poesje verongelukt.

De kittens van Fiep en Olle zijn verhuisd.

Het nest bestond uit 4 kittens waarvan er helaas twee zijn dood gegaan. De twee blauwe katertjes groeien heel goed en zijn heel erg speels. Het zijn een Somali en een Abessijn variant.

De kittens van Noes en Beer zijn verhuisd.

Dit nest bestaat uit 3 chokolat poesjes waarvan 1 Somali en 2 Abessijn variantjes.

De kittens van Olle en Fiep zijn verhuisd.

Sherekahn heet nu Eden en woont in Assendelft samen met een Somali poes bij een gezin met kinderen. Bagheera heet nu Noebie en woont samen met 3 volwassen poezendames bij Margriet. Rama heet nu Nova en woont samen met een Abessijn katertje van dezelfde leeftijd bij een jong stel. Mowgli woont samen met nog 3 Abessijnen bij Sandra en haar gezin. Hathi is samen met Suus bij onze vaste oppas Amy en haar vriendinnen gaan wonen. En Raksha verhuisd in oktober naar Zweden om daar deel uit te gaan maken van de cattery van Helena Sharifi “Helinka`s”  Wij wensen de nieuwe eigenaren heel veel plezier met hun kitten!!

 

De kittens van Fynn en Suus zijn verhuisd

Jinah woont nu samen met Jack, een sorrel Abessijn kater die ook bij ons vandaan komt. Jinah heet nu Lola. Masour is verhuisd naar een gezin met kinderen en heet nu Wolfje. Er komt nog een blauw Abessijn poesje bij hem wonen. Neera Kira woont nu in Duitsland en zal in de toekomst een fokpoesje zijn voor Cattery von Diajo. Wij wensen de kittens én hun nieuwe eigenaren heel veel geluk!

 

Zaza of Bahir Dar is verhuisd naar haar nieuwe thuis.

Ze woont nu bij Fred en Els Vos in Voorburg. We wensen hun veel plezier et hun nieuwe huisgenootje!

 

Ondertussen  zijn de kittens van Ayla en Kär verhuisd naar hun nieuwe thuis.

Odda is verhuisd naar Marleen en heet nu Faya. Hemnes is verhuisd naar Manuela en haar gezin en hij heet nu Jack. Tarva is verhuisd naar Brenda en haar man in Hellevoetsluis en heet nu Ruby. Ruby gaat zelfs mee op vakantie naar Frankrijk, samen met de ander Abessijn poes.

Natuurlijk willen wij hen heel veel plezier wensen met hun nieuwe huisgenoot!

 

Ondertussen zijn alle kittens van Fynn en Suus verhuisd naar hun nieuwe thuis.

Tove Tara- is in Duitsland gaan wonen bij Diana Zodtner als fokpoesje voor Cattery Diajo. Runa is in Amsterdam gaan wonen bij Margot en Steve. Wiker is in Lunteren gaan wonen bij Astrid en zal als dekkater ingezet worden voor Cattery El Khamsa en Elin woont nu in België bij Britt en haar gezin en heet nu Mona.

Natuurlijk willen wij hen heel veel plezier wensen met hun nieuwe huisgenoot!

 

Ondertussen zijn alle kittens van Fynn en Tess en Fynn en Flo verhuisd naar hun nieuwe thuis.

Halima woont nu in Enschede bij Dick en Dorinda en zal Jilian gaan heten, Aisha – nu Syrah- en het blauwe katertje Armin- nu Nebbio- zijn gaan wonen in Antwerpen bij Dirk en Hermine, Lenny woont nu bij Cattery Feline in Zuid-Frankrijk, Adèle verhuist naar Italië om Cattery Behemoth te versterken, Elvis woont samen met zijn oudere broer Trevis en heet nu Cooper, Bruno verhuist naar Noorwegen om bij een wildkleur meisje te gaan wonen, Kylie woont in Noord-Holland bij Jose en Paul en als laatste verhuist Waylon naar de overburen; Sabine,Peter, Yorick en Julian en hij zal Whisky gaan heten.

Natuurlijk wensen wij hen allemaal veel plezier met hun nieuwe huisgenoot- huisgenoten.

 

Ondertussen zijn alle kittens van Fynn en Suus verhuisd naar hun nieuwe thuis.

Kiruna woont nu in Groningen bij Izi en Gea en zal Suus gaan heten, het sorrel katertje; Flenn – nu Calimero- en het wildkleur katertje Boras- nu Fausto- zijn gaan wonen in Amsterdam bij Michiel en Regje en als laatste is Tumba verhuisd naar België. Hij woont in Antwerpen bij Alain en Diana en heet nu Ryu.

Natuurlijk wensen wij hen allemaal veel plezier met hun nieuwe huisgenoot- huisgenoten.

 

Ondertussen zijn alle kittens van Fynn en Flo verhuisd naar hun nieuwe thuis.

Logan woont nu bij Nick en Alicja, Trevis- die nu Frodo heet- woont bij Lizelot en haar kinderen; Sharan woont bij Roland en Renata van Cattery Rero en Yeti- die nu Blue heet- is verhuisd naar Cattery Kiachero in Noorwegen. We wensen hun allemaal veel plezier van hun nieuwe huisgenoot