Mijn dekkaters

Als opvolger van onze fantastische kater Fynn had ik 2 katers in huis. Omdat de katers apart zitten in de katerkamer leek het me een goed idee om 2 jonge katers tegelijkertijd in huis te krijgen zodat ze samen op konden groeien. Ze konden ontzettend goed met elkaar opschieten en hebben naast de kattenkamer ook beschikking over een ruime ren.

Op het moment is alleen Olle nog actief als dekkater. Beer is al herplaatst en leeft gelukkig bij meerdere Somaby`s in huis. Ook Olle zal een nieuw thuis krijgen want hij zal april/mei 2018 gecastreerd worden.

Eind januari 2018 komt Arun el Khamsa hier wonen. Hij is een zoon van Beer en de kleinzoon van Fynn. Uit een nestje van Mila en Olle hoop ik ook een katertje te kunnen houden zodat ook Olle zijn opvolger krijgt.

 

Beer el Khamsa is een lilac Aby variant kater. Hij is een zoon van mijn eigen Fynn en een blauwe Abessijn poes met een interessante stamboom; Badsworth Anippe. Beer is een stevige kater met een flinke katerkop. Hij is ontzettend nieuwsgierig, brutaal en ontzettend gek op mensen.  We zijn heel gek op deze imposante kater. Beer is geboren bij mijn vriendin en collega fokker Astrid en dus heb ik hem vanaf het begin kunnen volgen. Bedankt voor deze geweldige kater Astrid!

Leon Olle von Diajo is een fawn Somali kater. Olle is een zoon van de door mij gefokte poes Tove Tara of Bahir Dar en dus ook een kleinzoon van onze Suus. Zijn vader is een prachtige kater Ch Kemen von Diajo. Het is heel fijn om een kleinkind van Suus in huis te hebben omdat Suus heel bijzonder voor ons is door haar heerlijke karakter. Olle is een bescheiden, rustige kater en dat maakt hem de perfecte “kamer genoot”voor de drukkere Beer. Olle is geboren in Duitsland bij Jörg en Diana en ik ben heel blij dat hij bij ons mag wonen.